Dupa victoria importanta din etapa trecuta de la Corbii Mari (2-1), Sageata Braniste viza inca trei puncte care sa o pastreze in plutonul fruntas. Petrolul Rascaeti era pana nu demult o nuca tare, care nu ceda usor puncte. Pe teren a fost o singura echipa: Sageata Braniste. Formatia antrenata de Laurentiu Cristea s-a impus categoric in disputa cu echipa din Rascaeti, Sageata administrandu-i Petrolului o infrangere pe care nu o va uita multa vreme.

Gazdele incep in forta meciul si deschid scorul la prima actiune de atac mai importanta, Radu Narcis (3) finalizand cu un sut la coltul lung. Se face 2-0 in minutul 17, cand Andrei Chivu finalizeaza o frumoasa actiune de atac a amfitrionilor. Scorul devine 3-0 doua minute mai tarziu, Viorel Dinca fructificand un penalty corect acordat de centralita Denisa Comanoiu. Scorul pauzei este stabilit in minutul 43 de acelasi Radu Narcis, Sageata intrand cu un avans linistitor la cabine.

Masacru dupa pauza. Braniste inscrie de sase ori

Daca prima repriza a fost cat de cat echilibrata, in mitanul secund echipa din Braniste a mai infipt inca sase ”sageti” in poarta celor din Rascaeti. Braniste incepe tare si repriza secunda si se distanteaza la 5-0 in minutul 49, Viorel Dinica finalizand cu un sut din careu. Oaspetii isi aduc aminte ca pe vremuri erau o echipa care cedau greu puncte si inscriu golul de onoare in minutul 58, Daniel Duna, un tanar de perspectiva, marcand un eurogol, in vinclu, cu un sut de la 30 de metri.

Gazdele revin la timona si ataca cu toate liniile, chiar daca antrenorul din Braniste face mai multe modifcari in echipa. Sageata marcheaza inca cinci goluri prin Marian Iordan (66, 81), Viorel Dinica (70, 77) si Radu Narcis (75). Victorie la scor categoric pentru echipa din Braniste, care ramane in plutonul fruntas. Echipa din Rascaeti a fost o umbra a echipei din sezonul trecut, Petrolul avand in primul unsprezece multi jucatori tineri, fara experienta.

Radu Narcis, omul meciului

Dupa ce la Corbii Mari Radu Narcis a fost cel mai bun om de pe teren, acesta a ”recidivat” si in partida cu Rascaeti. A marcat de doua ori si a fost la originea mai multor actiuni periculoase ale gazdelor. Este genul de jucator care evolueaza bine si cand nu marcheaza, trage echipa dupa el cum se spune. Adevaratul examen pentru echipa din Braniste va fi peste trei etape, cand vor da un ”extemporal” important, Sageata urmand sa se deplaseze la Potlogi, pentru meciul cu echipa locala.

Spectatori dornici de fotbal la Braniste. Sageata va avea o baza sportiva noua in perioada urmatoare

La primul meci dupa ce protocolul medical a fost suspendat, cateva zeci de spectatori au asistat la partida cu echipa din Rasaceti. Cativa fotbalisti de la echipe din zona, dar si oameni simpli, dornici sa vada un spectacol sportiv de calitate. Si au avut ce vedea, slava Domnului… Baza sportiva din Braniste va suferi modificari substantiale in perioada urmatoare, langa terenul actual urmand sa se construiasca o baza noua, dupa ultimele standarde.

”Importante sunt punctele, suntem fericiti ca le-am obtinut fara probleme. Baietii au avut o prestatie buna si sunt multumit de evolutia lor. Nu ne gandim deocamadata ce fac echipele de langa noi din clasament  si vrem sa luam etapa cu etapa si sa castigam toate punctele pana la final. Vedem la finalul campionatului pe ce loc ne vom clasa”, ne-a declarat Valentin Stoica, patrolul de la Braniste.

Arbitraj bun prestat de brigada de arbitri

Revenita dupa o pauza de doi ani, Denisa Comanoiu a avut o prestatie sigura, care nu a lasat loc de interpretari. A acordat corect un penalty pentru gazde, la scorul de 2-0, avand mai multe decizii importante luate regulamentar. Asistentul Stefan Mincu confirma prestatiile apreciate, in urma cu cateva zile urmarindu-l si la meciul de Liga a treia de la Blejoi, dintre echipa locala si Sepsi 2 Sfantu Gheorghe. Este deja consacrat, meciurile din Liga a treia calindu-l. Aflat la primele meciuri in cariera, Narcis Heasca a mai si gresit, dar este normal, lipsa de experienta spunandu-si cuvantul. Trebuie sustinut si incurajat si poate sa promoveze in esaloanele superioare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here