Derbyul etapei in Liga a 4-a ilfoveana s-a disputat sambata la Ghermanesti, unde ARD Snagov a invins cu 3-1 pe Vointa Domnesti, una dintre echipele cu pretentii la castigarea seriei. Snagov si Domnesti aveau obiective diferite: gazdele sa evite retrogradarea, vizitatorii sa ajunga in play-off. A rezultat un spectacol sportiv de calitate, partda fiind transmisa pe Facebook de Forbaljudetean.info: www.facebook.com/plugins/video

Daca echipa din Domnesti este o echipa experimentata, echipa din Snagov este cea mai tanara echipa din Liga a 4-a ilfoveana, si poate chiar din tara care activeaza la nivel de seniori. Aflati la primul sezon la seniori, ”gradinita” din Snagov s-a descurcat mai mult decat onorabil, invingand pe merit o echipa care cedeaza greu puncte. Prima repriza a fost echilibrata, ambele echipe avand mai multe oportunitati de gol.

Repriza secunda perfecta. ”Gradinita” lui Razvan Ardeleanu incepe sa arate ca o echipa matura

ARD Snagov este o echipa cu medie de varsta extrem de mica, undeva la 17 ani, pustii din Snagov fiind la primul sezon la seniori. Jucatorii Snagovului aflati pe teren au varste intre 16 ani si 23 de ani neinpliniti, foarte rar la nivel de seniori. Gazdele deschid scorul in minutul 68 al jocului, cand Socol prinde o torpila de la 25 de metri, sutul acestuia ducandu-se in vinclul portii. Este 1-0 si gazdele viseaza la primele puncte din acest retur.

Domnesti ramane in zece si sperantele Vointei de a obtine ceva de la Snagov sunt tot mai mici. Se face 2-0 in minutul 75, Chiru punctand cu unsut de la distanta. Amfitrionii se distanteaza decisiv in minutul 84 al meciului, Socol marcand cu capul dupa o lovitura de la colt, mingea lovind in prealabil bara. Snagov se relaxeaza la acest scor si permit vizitatorilor sa reduca din diferenta in minutul 90, dar era prea tarziu ca echipa din Domnesti sa mai spere la ceva.

Victorie importanta pentru ARD, care incepe sa arate ca o echipa, desi pustii din Snagov sunt la primele meciuri la seniori din cariera. Rezultatele din meciurile amicale incep sa se vada si in meciurile oficiale, victoria de sambata fiind roldul unei bune pregatiri efectuate in pauza de iarna.

Echipa din Snagov are rezultate importante si in Cupa Romaniei, ARD fiind calificata in semifinalele Cupei Romaniei, faza pe judet. In etapa viitoare, ARD Snagov va juca in deplasare, la Speranta Sabareni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here