Chindia Târgovişte a sunat astăzi adunarea, Adrian Mihalcea, noul antrenor al echipei târgoviştene, dispoziţia 28 de jucători, o parte dintre ei promovaţi de echipa de juniori. Au fost şi câţiva jucători absenţi, preşedintele Marcel Ghergu spunând că vor reveni la echipă spre sfârşitul săptămânii.

Au părăsit deja echipa de sub Turn, Pițian, Silla, Cantave, Iacob și Roumbulacu. În schimb, a revenit la echipă Daniel Neguț, împrumutat în iarnă la CFR Cluj. Din păcate, Chindia îl poate pierde pe Daniel Florea, probabil cel mai bun jucător de la Chindia în sezonul recent încheiat. Florică are ofertă de la FC Voluntari, ilfovenii dorind să întărească echipa pentru sezonul viitor.

Câțiva jucători vor părăsi Chindia din lotul actual, urmând să vină alții în schimb, conducerea clubului fiind în tratative cu mai mulți jucători. Deși a spus că va pleca de la Chindia, Cristi Cherchez se pregătește sub conducerea lui Adi Mihalcea deocamdată, cuvântul hotărâtor urmând să aibă noul antrenor al echipei.

Echipa de sub Turn se va pregăti baza proprie de la Aninoasa până la sâmbătă, când se va disputa un joc școală cu juniori A ai clubului. Luni se va face vizita medicală, iar de marti se va pleca în cantonament, unde se vor juca mai multe partide de pregătire. S-au perfectă trei amicale, Chindia urmând să întâlnească pe Farul Constanța, Petrolul Ploiești și CS Mioveni. Ca informaţie de ultimă oră, Chindia va juca meciurile considerate pe teren propriu tot la Ploieşti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here