La data de 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de 18 spre 19 aprilie, doi tineri de 22 și 25 de ani, ar fi pătruns în curtea unei biserici din Moreni, de unde ar fi sustras 40 de căpriori și grinzi din lemn, fiind creat un prejudiciu estimat la 8.000 de lei.

Totodată, tânărul de 25 de ani, ar fi condus un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea autoturismului care ar fi fost utilizat de bănuiți pentru valorificarea materialului lemnos pe raza județului Prahova.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Față de aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Mandat european de arestare, pus în aplicare de polițiștii specializați în investigații criminale

La data de 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Bulgaria, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Băleni, pentru comiterea infracțiunii de ”jaf organizat și provocare de vătămare corporală medie”.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și, ulterior, Curții de Apel, față de acesta fiind dispusă măsura arestării pentru 15 de zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here