După cedarea lui Marco Dulca la Rapid Bucureşti, Chindia Târgovişte mai şi transferă jucători. Conducerea clubului de sub Turn îl va legitima în zilele următoare pe Mihai Eșanu, portar care tocmai s-a despărţit de Dinamo București. Părţile s-au înţeles, conform Playsport.ro, Eșanu urmând să semneze un contract pe doi ani cu echipa antrenată de Adi Mihalcea.

Fostul portar de la Dinamo va avea o concurenţă dură la Chindia, acesta urmând să se bată pentru titularizare cu Dinu Moldovan (32 ani) şi Cătălian Căbuz (26 ani).

Victorie în amicalul de ieri cu FC Pucioasa

Pentru a-şi reface moralul, Chindia a disputat ieri o partidă de verificare cu FC Pucioasa, echipă de Liga a treia. Echipa târgovişteană s-a impus cu scorul de 3-1, golurile formaţiei antrenate de Adi Mihalcea fiind marcate de Passaglia (32) şi Popa (66 şi 85), pentru formaţia din Pucioasa marcând Tibi Calofir (35).

Chindia va juca în etapa a cincea din Superligă la FCSB, partida urmând să aibe loc duminică, de la 21,30. Formaţia târgovişteană nu a cunoscut gustul sucesului în campionat până acum, obţinând două egaluri (1-1 cu Hermanstadt şi 0-0 la Farul Constanța şi două înfrângeri (2-3 la FC Botoşani şi 0-2, acasă,  cu CFR Cluj).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here