Comuna Crevedia este o comună in plină dezvoltare. In localitatea condusă de primarul PSD Florin Petre, proiectele sunt multe, lucrandu-se pe mai multe paliere. Se lucrează pentru introducerea de apă si canalizare in satele unde nu era cele două utilități, valoarea proiectului fiind de 10,5 milioane de euro, un milion de euro fiind contribuția Consiliului Local Crevedia.

De asemenea, proiectele primarului de la Crevedia vizează construirea unui sediu nou de primarie, a unei creșe pentru copii de 120 de locuri, asfaltarea unor drumuri de interes local și inființarea unei stații de ambulanță la Crevedia, foarte necesară locuitorilor din zonă. Sala de sport este aproape gata, recepția urmând să se facă in această toamnă, iar pe termen scurt se are in vedere construirea unui teren sintetic.

Administratia condusă de Florin Petre nu a uitat nici sportul. Cele trei baze sportive din comună arată foarte bine, fiind modernizate cu fonduri locale, iar echipele din localitate au fost sprijinite cu 10.000 euro fiecare. Site-ul nostru a realizat un interviu-reportaj cu primarul Florin Petre pe care vă invintăm să il urmăriți in continuare:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here