????????????????????????????????????

Cine n-are bătrâni, să-şi cumpere! Celebra zicală s-a potrivit de minune astăzi la Moreni, Flacăra întâlnind pe FC Pucioasa, în Turul 2 al Cupei României. Iliescu a bătut de unul singur echipa din Pucioasa, ”Iască” realizând un  hat-trick de efect. Flacăra s-a impus clar, 6-2, golurile morenarilor fiind marcate de Andrei Iliescu (12, 34, 56), Claudiu Niculăescu (15), Eugen Matei (77) și Iulian Drăgan (80), pentru echipa din Pucioasa marcând Narcis Marina (44, 50 – penalty).

Deşi porneau ca favoriţi, puciosenii au încasat o bătaie pe care să o ţină minte. Echipa morenară a început tare meciul, după 34 de minute scorul arătând 3-0 pentru Flacăra. Speranţele echipei din Pucioasa renasc în minutul 44, când Narcis Marina reduce din diferenţă.

În repriza secundă s-au marcat tot patru goluri, gazdele marcând trei, iar oaspeţii unul. Cel mai bun jucător al meciului a fost Iliescu, veteranul gazdelor marcând trei goluri pentru Flacăra. De cealaltă parte, un singur jucător s-a remarcat, căpitanul Narcis Marina, autor al unei ”duble”.

Flacăra Moreni se califică fără probleme în Turul 3 al Cupei României, care este programat pe 13 septembrie. Este posibil ca in faza următoare a competiției KO morenarii să intâlnească o echipa de Liga a doua.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here