Una dintre echipele care si-au anuntat intentiile la promovarea in Liga a 4-a este Viitorul Cojasca. Componenta a Ligii a sasea Est, formatia din Cojasca a fost aproape si anul trecut de promovare, adjudecata de Luceafarul Poiana. Conducerea clubului din Cojasca isi doreste cu orice pret promovarea in Liga a 5-a, facand eforturi considerabile sa asigura toate conditiile.

Viitorul a dus o campanie foarte buna de transferuri, aducand la echipa jucatori cunoscuti, care au jucat chiar si in Liga a 3-a. A transferat un fost golgeter al Ligii a 4-a, Marian Matei ”Caramida” fost la Gloria Cornesti, un mijlocas, ”Furca” Constantin, care a jucat in Liga a 3-a la mai multe echipe, printre care Flacara Moreni si FC Pucioasa, un jucator cu mare experinta la acest nivel, Aurica Constantin, dar si un fundas cu apetit de gol, Daniel Baltag ”Turcu”.

Stadion modernizat la Cojasca. Poate gazdui fara probleme partide din esaloanele superioare

Conducerea clubului s-a ingrijit ca baza sportiva sa arate cat mai bine, in acest sens facand lucrari ample la stadion. In returul trecut de campionat, echipa din Cojasca nu a jucat acasa, ci la Bilciuresti si Cornesti. Vestiarele au fost modernizate, suprafata de joc refacuta, astfel ca in acest moment baza sportiva arata foarte bine. Conducerea clubului a fost ajutata in acest demers de Primaria Cojasca. Inaugurarea se va face duminica, de la ora 15.00, la meciul cu Viitorul Caragiale.

Neinvinsa in amicale. ”Obiectivul este promovarea in Liga a 4-a”

Echipa a disputat mai multe meciuri de pregatire in aceasta vara, fiind neinvinsa. Viitorul a invins pe Publirex Ciocanesti (4-3), Dentas Tartasesti (6-4), Vointa Cretu (4-2), Gloria PAstranacu (4-1) si Libertatea Urziceanca (2-2). Gruparea din Cojasca are ganduri mari, dorind ca in doi ani sa promoveze in primul esalon dambovitean. Viitorul este sustinuta financiar de Nicusor Lipan si Adrian Bamboi, care asigura bugetul echipei pentru sezonul in curs.

 

”Vrem sa facem performanta la Cojasca. In acest an ne dorim sa promovam in Liga a 5-a, pentru ca in sezonul urmator sa promovam in Liga a 4-a. Avem toate conditiile necesare pentru a promova intr-un esalon superior”, ne-a declarat Nicusor Lipan, antrenorul-finantator al echipei. Omul cu banii de la Cojasca a jucat fotbal in tinerete, evoluand la Snagov sau Buftea, ca fundas dreapta.

Suporterii sunt aproape de echipa. Peste 100 de suporteri au facut deplasarea la Cornesti

Echipa este sustinuta de suporteri, care sunt aproape de echipa, atat la meciurile disputate acasa, cat si la meciurile din deplasare. In prima etapa, la Cornesti, tribuna a fost populata cu peste 100 de suporteri veniti de la Cojasca, care si-au sustinut echipa chiar cand scorul era 1-1. ”Mergem dupa echipa peste tot in deplasare. In acest an nu ne mai scapa promovarea. Sa veniti la Cojasca, sa vedeti ce atmosfera este la noi”, ne-a invitat un suporter al Viitorului. Echipa din Cojasca a inceput cu dreptul campionatul, invingand la Cornesti, pe Gloria Postarnacu cu 4-1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here