Una dintre comunele care si-au reinscris echipa de fotbal in campionat este Lucieni. Primarul Marius Tita a inscris echipa comunei in Liga a sasea, Sportul Lucieni fiind inscrisa in seria Sud. Sportul a debutat in campionat in deplasare, la Salcioara, rezultatul fiind unul bun: 2-2. In etapa a doua, Sportul a jucat acasa, cu Avantul Produlesti, echipa de asemenea reinscrisa in campionat de primarul George Georgescu. 

Cum de 3 ani in comuna nu a mai fost fotbal la Lucieni, pste 100 de spectatori au venit sa vada echipa locala, aflata la prima partida in fata propriilor suporteri. Formatia din Lucieni are un lot extrem de numeros, peste 20 de jucatori fiind legitimati la Sportul. O parte din ei au jucat si in esaloanele superioare, cel mai cunoscut fiind Florin Letu, care a jucat in Liga a 3-a, la FCM Targoviste si FC Pucioasa.

Lovitura de incepere a meciului a fost data, simbolic, de primarul Marius Tita si Ciprian Prisacaru, seful AJF Dambovita

La partida de ieri a asistat si presedintele AJF Dambovita, Ciprian Prisacaru, care impreuna cu primarul Marius Tita, au dat, simbolic, lovitura de incepere a meciului. Despre meci, putine de zis. Echipa din Lucieni a dominat meciul de la un capat la altul, scorul scutindu-ne de orice comentarii. Letu si compania au pus repede stapanire pe joc, marcand patru goluri pana in minutul 40, scor care avea sa se mentina pana la finalul celor 90 de minute. In mitanul secund ambele echipe au incercat sa marcheze, dar scorul a ramas cel stabilit in primul mitan.

Obiectivul este promovarea in Liga a 5-a

Echipa este sustina de Primaria din Lucieni, primarul Marius Tita fiind un impatimit al sportului. ”Echipa are toate conditiile pentru a face performanta. Obiectivul este promovarea in Liga a 5-a”, ne-a declarat la sfarsitul meciului primarul din Lucieni. Sportul are adversari interesanti la sefia seriei, FC Lunguletu, Juventus Crovu si Vitorul Selaru avand punctaj maxim dupa doua etape din campionat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here