Flacăra Moreni şi-a terminat parcursul în Cupa României, dar a făcut-o demn, în fata unui adversar valoros, Steaua fiind echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. Militarii s-au impus greu, la penaltyuri, 5-3. În timpul regulamentar, scorul fusese egal, 2-2.

Steaua a început mai bine meciul şi a deschis scorul în minutul 28 prin Rareș Enceanu, care îl învinge pe Ştefan cu un şut în plasa laterală. Repriza secundă a fost una de vis pentru ”lupii” din Moreni. În minutul 79, Flacăra egalează prin golul înscris de Alexandru Băltăreţ.

Tribunele iau foc, îi imping pe jucătorii Flacărei spre poarta adversă şi golul doi vine peste două minute. Claudiu Neculaescu înscrie cu un şut la colţul lung, în stânga portarului, şi Flacăra era în play-off-ul Cupei României. Nu a fost de acord Ştefan Pacionel, care egalează la ultima fază, în minutul 90+4.

Se intră în prelungiri, unde nu se mai întâmplă nimic deosebit. Mai experimetată, Steaua se impune la penaltyuri, tânărul poartar al morenarilor nereuşind să pareze nicio lovitură de pedeapsă. Calificare rușinoasă pentru Steua, care a fost la careva secunde de eliminare. Bravo, Flacăra, ai fost învingătoarea morală a meciului!

Flacăra Moreni: Bg. Ștefan – Gab. Ilie, Eug. Matei, Cernea (cpt.), Baltăreț, Negrea, V. Vîrtej, Drăgan, Bg. Oancea, Niculăescu, Iliescu
Rezerve: Pandalache – Oaie, Miță, Al. Neacșu, Fl. Nicolae, M. Vasile, Ad. Predescu, Andr. Ionescu, Prundaru
Antrenor: Gabriel Paraschiv

Steaua: H. Iancu (cpt.) – D. Oroian, Gugu, Al. Sabău, Al. Sima – Em. Pacionel, Enceanu, Bărbulescu, Dr. Gheorghe – A. Trică, Chipirliu
Rezerve: Dincă – Chunchukov, Măd. Mihăescu, Ad. Ilie, Calestru, Șt. Pacionel, St. Drăghici, Ad. Popa, Bodișteanu
Antrenor: Daniel Oprița

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here