Liga a sasea si-a consumat duminica etapa a cincea, ultimul esalon valoric fiind aproape de jumatatea turului. Seria Sud este foarte disputata, patru echipe luptandu-se pentru doua locuri: FC Lunguletu, Juventus Crovu, Viitorul Selaru si Sportul Lucieni. Doua dintre ele, FC Lunguletu si Juventus Crovu, au punctaj maxim, cate 15 puncte fiecare. Viitorul Selaru are cu doua puncte mai putin, iar Sportul Lucieni are de recuperat 5 puncte fata de primele 2 clasate.

Etapa de duminica programeaza derbyul campionatului: Juventus Crovu-FC Lunguletu, meci care se va juca duminica la Crovu. Cum cele doua echipe sunt vecine, fiind despartite de numai cativa kilometri, se asteapta numar mare de spectatori la partida, Juventus Crovu si FC Lunguletu avand un numar mare de sustinatori.

Ambele echipe merg la victorie dupa cum ne-au declarat oficialii celor doua echipe, asa ca nu asteptam la un meci spectaculos, cu multe goluri. ”Va invitam sa vedeti un fotbal de calitate la Crovu. Vor fi spectatori multi, ca la un derby” , a fost invitatia gazdelor de la Crovu. Promitem sa fim prezenti sa fim prezenti la derby, seara, urmand sa prezentam fotografii, dar si interviuri cu oficialii celor doua echipe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here