Sedinta maraton joi la CCD, in care s-au dezbatut cazuri multe. Cel mai grav incident judecat a fost cel de la Nucet, unde centralul Aron Pitis a avut serioase probleme cu un jucator al gazdelor, fiind la un pas sa fie altoit de acesta. Arbitrul de centru al partidei a fost alergat de un jucator al gazdelor sa il loveasca. Norocul arbitrului ca a avut fuga buna, acesta nefiind prins de fotbalistul de la Nucet.

”Totul sa întâmplat la finalul jocului. Suprat ca a fost eliminat pentru doua galbene, fotbalistul de la Nucet a vrut sa isi faca singur dreptate. La alergat pe central sa il altoiasaca, dar nu la prins, arbitrul a fugit… Un coleg din brigada a sunat la 112, fortele de politie venind la stadion. Suprarea gazdelor provenea de la un gol inscris pe partea lui Ilie Alin. Pana la urma, arbitrii au plecat teferi de la stadion…” , au transmis sursele noastre.

”Nota de plata” a venit joi, din partea CDE. Jucatorul care la alergat pe centralul partidei a primit 12 luni suspendare si o amenda de 1500 lei. De asemenea, clubul din Nucet a primit o amenda de 800 lei pentru lipsa de organizare. In total, Unirea a primit o amenda de 2400 lei, aproape 500 de euro! Deciziile CDE de joi le gasiti accesand urmatorul link: https://www.frf-ajf.ro/upload/db/files/6_%20Comisia-de-disciplina-si-etica-29_09_2022.pdf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here