Asa cum am promis intr-un articol antrerior, cum vom afla noutati pe piata transferurilor, le vom face publice. Prima echipa care a mutat pe piata transferurilor este ACS Burduca. Echipa antrenata de Florin Anton a reusit sa obtina acordul de transfer al unui jucator cu o cota foarte buna din Liga a 4-a. ”Bordo” s-a inteles cu Catalin Serban, unul dintre jucatorii importanti de la Strajerii Razvad, fosta Strajerii Targoviste Targoviste.

Serban intrase in conflict cu antrenorul Lica Ene, fiind tinut rezerva in ultimele etape. Acesta nu a mai dorit sa faca parte din lotul echipei din Razvad si in returul campionatului, iar oferta de la Burduca a venit ca o manusa. Desi a fost pe lista celor din Titu si chiar a campioanei Roberto Ziduri, Catalin Serban a preferat sa mearga la Burduca, fostul antrenor de la Strajerii Targoviste dorindu-l foarte mult.

”Este un jucator care ne va ajuta mult in retur. Serban va aduce un plus de valoare echipei noastre”, ne-a transmis un oficial al echipei din Burduca. ACS este in tratative avansate cu un jucator de Liga a 3-a, sansele sa fie transferat la Burduca fiind destul de mari. In alta ordine de idei, conducerea clubului a reusit sa il transfere definitiv pe Mihai Covrig, imprumutat sase luni de la Recolta Gura Sutii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here