Ieri, la Găeşti, s-a disputat a doua semifinală a Cupei României INATECH. S-au întâlnit Viitorul Voineşti şi Urban Titu, două dintre cele mai bune echipe din Liga a 4-a. Partida a fost una de un dramatism total, fiind nevoie de 120 de minute de timp de joc efectiv şi 26 de lovituri de departajare pentru a se stabili invingătoarea!

După 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Primii care au deschis scorul au fost cei din Titu. Manole a punctat în minutul 27, cu capul, vârful de la Urban marcând după o centrare foarte bună a lui Albu. Formaţia antrenată de Ciprian Dicu rămâne în zece în minutul 42, Dragnea fiind eliminat de centralul Marian Mălău după ce a văzut două avertismente.

În mitanul secund Viitorul Voineşti egalează în minutul 57 prin Albu. Deşi ambele combatante au avut mai multe oportunităţi de a marca, scorul a rămas 1-1 până la finalul celor 90 de minute. S-a intrat în prelungiri, dar niciuna dintre combatante nu a resit să marcheze. Loviturile de departajare au fost dramatice, fiind nevoie de nu mai puţin de 26 lovituri de pedeapsă. Au fost transformate 21 de penaltyuri, 5 lovituri fiind ratate.

Urban Titu a învins cu 12-11 după executarea penaltyurilor şi s-a calificat în finala competiţiei, unde va întâlni pe Roberto Ziduri. Formaţia din Ziduri şi-a asigurat prezenta în ultimul act al competiţiei după ce a învins ieri pe Recolta Gurra Şutii, scor 1-0.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here