In Liga a 5-a ilfoveana activeaza si doua echipe dambovitene, Vointa Darza si ACS Crevedia. Daca formatia din Crevedia nu este implicata in lupta pentru primul loc, Vointa Darza este lider in campionat, avand sanse mari sa castige campionatul. Formatia din Darza a fost foarte aproape sa castige campionatul si in sezonul trecut, iar anul acesta se pare ca Vointa nu va mai scapa titlul.

Echipa se afla pe primul loc in campionat, cu 7 puncte peste Pescarusul Gradistea si 9 puncte peste ACS Corbeanca, echipa aflata pe locul 3 in clasament. ”Initial, obiectivul nu a fost castigarea campionatului. Pe parcurs, obiectivul s-a schimbat, noi dorind sa castigam campionatul Ligii a 5-a ilfovene. Suntem in grafic, avem 7 puncte peste Gradistea si 9 peste Corbenca, dar ne asteapta meciuri grele. In etapa viitoare ne vom deplasa la Gradistea, echipa care are si un meci mai putin disputat. Mergem sa invingem, desi va fi foarte dificil. Ne asteapta partide dificile pana la final, dar speram sa terminam campionatul pe locul 1 in clasament”, ne-a declarat un oficial al formatiei din Darza.

Vointa a avut un parcurs foarte bun pana acum in campionat, avand 14 victorii, 2 egaluri si trei infrangeri in 19 parttide disputate pana acum. Echipa are cel mai bun atac din serie, cu 83 de goluri marcate, apararea primind 38 de goluri. Etapa viitoare este una  foarte importanta pentru Darza, care va juca la Pescarusul Gradistea. In eventualitatea unui succes, ia o optinue serioasa la castigarea campionatului. Chiar daca mai sunt cateva etape de disputat, Vointa are sanse mari sa castige Liga a 5-a ilfoveana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here