In cadrul festivalului „Sopravista International Contest”-Italia , desfășurat anul acesta, România a reușit să obțină un triumf remarcabil. Trofeul a fost acordat Școlii de Dans Adrian Grigore, reprezentată de Ansamblul folcloric Trandafir Dâmbovițean, în care activează copiii de la Casa de Cultură Titu.
Rezultate excelente au fost obținute si de Dumitru Teodora, locul 1 în secțiunea de latino.

Aceste rezultate reprezintă o recunoaștere meritată a talentului și a muncii asidue depuse de copiii ce urmează cursurile de dans din orașul nostru.

Este important să evidențiem că evenimentele culturale de acest gen aduc bucurie și încurajează tinerii artiști să-și dezvolte abilitățile și să-și expună talentele. În acest sens, organizatorii merită toate laudele pentru eforturile depuse pentru buna desfășurare a acestui minunat festival.

Primăria orașului Titu felicită copiii pentru prestațiile lor impresionante! Mulțumim părinților pentru susținerea neobosită oferită în întregul proces. Festivalul „Sopravista International Contest” rămâne un moment deosebit în calendarul cultural al României, demonstrând încă o dată bogăția și diversitatea talentului artistic din țara noastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here