Recolta Gura Sutii a remizat astazi in derbyul etapei cu Viitorul Voinesti, 1-1, rezultat care l-a suparat teribil pe profesorul Marius Rotaru, antrenorul campioanei. Rezultatul inregistat astazi l-ar fi determinat pe antrenorul de la Gura Sutii sa ii anunte pe jucatori ca va pleca de la echipa.

”Profesorul a intrat in vestiar la finalul meciului cu formatia din Voinesti si i-a anuntat pe jucatori ca face un pas inapoi. A spus ca isi asuma semiesecul si vrea sa produca un soc la echipa. Prcatic, isi demisia de la carma echipei”, au transmis sursele noastre.

Din informatiile noastre, Marius Rotaru va lua decizia finala miercuri, dupa o discutie decisiva cu primarul Constantin Dinu. ”Primarul o sa-l intoarca pe ”Rata”. Nu o sa-i accepte demisia”, ne-a transmis o sursa din cadrul clubului.

Din informatiile noastre, mai multi jucatori sunt nemultumiti ca nu si-au primit restantele financiare, o parte dintre ei amenintand ca nu se vor prezenta miercuri in Cupa Romaniei. Recolta ocupa locul trei in clasamentul Ligii a patra, cu 25 de puncte, la patru ”lungimi” de Urban Titu si Roberto Ziduri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here