De obicei, scriem mai mult despre echipele ”mari”, cu priza la public. Ne indreptam atentia astazi catre o echipa ”mica”, dar cu suflet mare: Flacara Ghinesti. Formatia antrenata de Flori Tudorache a obtinut duminica prima victorie in campionat, 4-2 cu ACS Miulesti. Chiar daca a ramas ultima in clasament, cu numai trei puncte, succesul de duminica a adus multa bucurie in sufletele fotbalistilor de la Ghinesti.

Flacara a fost si in Liga a 5-a. ”In retur vom intari echipa sa atacam pozitiile fruntase”

Formatia din Ghinesti a fost pana in urma cu doua sezoane in al doilea esalon dambovitean, Liga a 5-a, dar a retrogradat in Liga a sasea. S-a format o noua echipa la Ghinesti, cu jucatori destul de tineri, plus cativa jucatori mai experimentati, din vechea garda. Nu se poate vorbi de o promovare in acest sezon, Tartasesti e ca si castigatoare a seriei, dar sunt sperante de mai bine. ”Vom intari echipa in iarna cu cativa jucatori mai experimentati. Speram sa urcam in clasament chiar in acest retur. Vrem sa ne batem  la promovare intr-un timp cat mai scurt”, ne-a transmis un jucator al formatiei din Ghinesti.

Jucatorii si Flori Tudorache asigura finantarea

Flacara nu are sponsori sau vreun ajutor de la cineva. Baremul de arbitraj se strange de la jucatori, care fac cheta pentru a strange suma necesara, plus antrenoarea Flori Tudorache, una din cele trei femei team manager din fotbalul dambovitean. Chiar daca nu au un obiectiv in acest campionat, fotbalistii de la Flacara joaca de placere. Sun fotbalisti localnici, dar si fotbalisti de la Targoviste sau din imprejurimi.

Evident, nimeni nu primeste niciun ban. Mai mult, acestia vin pe cheltuiala lor, punand si bani la baremul de arbitraj! Intr-un fotbal in care a inceput sa se joace pe salarii si prime, mai sunt si fotbalisti care joaca de placere, punand chiar bani din buzunar. In viitor vom scrie si alte echipe ”mici”, si ele merita atentia noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here