Roberto Ziduri se va reuni sambata pentru prima data in noul an. Formatia lui Dan Negriloaia a perfectat primul amical din aceasta iarna. Roberto Ziduri va juca sambata, de la ora 11,00, la Bolintin Vale, cu echipa locala. Cobnducerea clubului a stabilit mai multe meciuri de pregatire, printre adversari numarandu-se Flacara Moreni, Viitorul Ocnita sau Chinadia Targoviste (Juniori A).

Adi Grigore va fi noul antrenor al echipei. Conducerea clubului negociaza cu doi atacanti

Dupa plecarea lui Cristi Badoiu de la echipa, Roberto Ziduri a ramas fara antrenor. Desi s-a incercat aducerea unui antrenor important, fiind ofertat un antrenor cu nume din judet, in acest moment formatia din Ziduri nu are antrenor principal. Sambata, la meciul cu Bolintin Malu Spart, echipa va fi condusa de Adi Grigore, fost jucator la Chindia Targovsite si Rapid Bucuresti.

Se cauta in continuare antrenor principal, dar in cazul in care nu va gasit niciun antrenor cu nume, echipa va fi condusa in retur de Adi Grigore, care foarte probabil va fi ajutat de un jucator cu experienta din lot. In alta ordine de idei, conducerea clubului negociaza cu un atacant din Ilfov, dar si cu un jucator de top din Liga a treia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here