Liviu Mihai, fostul jucator de la Chindia Targoviste si Farul Constanta este de astazi noul antrenor al echipei din Colacu! Tatonarile au durat ceva vreme, dar astazi, la meciul amical cu Luceafarul Bolovani (1-0), cele doua parti au purtat discutia decisiva, intelegand-se ca ”Fitaru” sa antreneze in retur echipa. Partile s-au inteles in proportie de 99,99%. In scurt timp cei din Colacu vor face anuntul oficial pe pagina de Facebook a echipei” , ne-a transmis un oficial al echipei.

Vin jucatori de la FC Arges, CSU Craiova si CS Mioveni

Cum situatia de la Colacu este dezastruoasa, nu antrenor a cerut intariri urgente. Cativa jucatori deja au venit, evoluand in amicalul de astazi cu formatia din Bolovani. Au fost in probe jucatori care au evoluat in trecut la FC Arges, CSU Craiova si CS Mioveni. Noul antrenor a transferat sau urmeaza sa transfere urmatorii jucatori: George Tanase (Unirea Bascov), Calin Eduard (FC Arges), Catalin Nuta (CSU Craiova), Alexandru Cioc (CS Mioveni), Sorin Dragnea (Urban Titu), Alin Stan (Olimpia Marcesti) si Robert Gavat (Olimpia Urziceanca).

Obiectivul este salvarea de la retrogradare, iar in anul urmator promovarea in Liga a patra 

In anul in care echipa implineste 50 de ani, formatia din Colacu va trebui sa traga din greu sa scape de retrogradare. Steagul este ”lanterna rosie” în clasamentul din Liga a 5-a Sud, cu numai patru puncte acumulate. Distanta fata de formatie din Finta, prima sub linie, este de 11 puncte, iar distanta fata de Sportul Mogosani, prima formatie care da baraj, este de 9 puncte. In acest retur obiectivul este, evident, salvarea de la retrogradare, iar in sezonul urmator Colacu vrea in Liga a patra.

Liviu Mihai (antrenor principal) si Cornel Dovincescu (antrenor secund) este conducerea tehnica a echipei in retur. Un sponsor important sa alaturat clubului

 

Steagul Rosu va fi condusa in retur de Liviu Mihai (antrenor principal) si Cornel Dovincescu (antrenor secund) . Aflat la prima experienta ca antrenor principal, Liviu Mihai va intra la nevoie si in teren sa isi ajute echipa. Conducerea clubului a atras un sponsor important la echipa, care va asigura un buget important pentru evitarea retrogradarii. Formatia din Colacu va debuta pe 2 martie in campionat, acasa, cu Dinamo Odaia Turcului.

1 COMMENT

  1. Bun venit in Colacu, Liviu Mihai! Suntem bucurosi sa te avem ca antrenor la echipa noastra si suntem convinsi ca, alaturi de Cornel Dovincescu, vei reusi sa ne duci pe drumul cel bun. Ne dorim ca, in anul in care implinim 50 de ani, sa reusim sa ne salvam de la retrogradare si, de ce nu, sa promovam in Liga a patra la anul. Suntem foarte incantati de transferurile pe care le-ai facut si suntem convinsi ca noul nostru sponsor ne va ajuta enorm. Multa bafta si abia asteptam sa te vedem in actiune la primul meci oficial pe banca noastra! Hai Colacu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here