Sâmbătă, FC Pucioasa a fost aproape de un rezultat istoric cu Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu. Marea favorită la promovarea în Liga secundă, Universitatea a început prost meciul de la Pucioasa şi în minutul 14 era déjà 2-0 pentru “bombonari”, Calofir (din penalty) şi Marina marcând pentru Pucioasa.
Repriză secundă nu a mai fost la fel de bună pentru bombonari, care s-a văzut egalată în minutul 95, Dănănae şi Bălan aducând un punct nemeritat pentru craioveni.

Cu un nou antrenbor pe banca tehnică, Cosmin Lunescu, “bombonarii” au aevoluat curajos, fiind aproape de o victorie istorică. Meciul s-a bucurat de o asistentă numeroasă, 1000 de spectatori asistând la partidă. Craiovenii au avut o galerie consistenta circa 300 de suporteri venind să îi susţină pe juveţi. Egalul cu Pucioasa a provocat furia galeriei oltene, care a fost la un pas să le aplice o corecţie fizică jucătorilor olteni. După egalul de sâmbătă, Nicolo Napoli s-a despărţit amiabil de Universitatea Craiova, Adrian Filip fiind noul principal al craiovenilor. Imagini de la partida de sâmbătă:

 

https://www.facebook.com/Infodambovita/videos/840668112934377/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here