La data de  23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr, din localitate, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.

Astăzi, 24 aprilie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Bărbatul este bănuit că, în dimineața zilei de 21 aprilie a.c., ar fi sustras din interiorul unei biserici, din Răzvad, poșeta unei femeie, în care se aflau documente personale și 75 de lei.

De asemenea, în aceeași zi, tânărul ar fi pătruns prin efracție aîn interiorul unei anexe a unei biserici din Valea Voievozilor și ar fi sustras 500 de lei.

Acesta este bănuit și că ar fi sustras 700 de lei din incinta a 5 biserici de pe raza localităților Găești, Ludești și Hulubești.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale.

Totodată, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvâșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase întrucât, în după-amiaza zilei de 23 aprilie a.c., s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe din Târgoviște pentru a solicita îngrijiri medicale,  având asupra sa un briceag,

fără a-l folosi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here