Echipa de fotbal a Asociației Internaționale a Polițiștilor 1 Dâmbovița a câștigat locul II la Campionatul Mondial IPA 2019, organizat în Palma de Mallorca din Spania. La competiție au participat 108 echipe.

Lotul I.P.A Dâmbovița, format din 8 polițiști, 3 pompieri și un polițișt local din Dâmbovița, a luptat pentru câștigarea unui loc pe podium, obținând de fiecare dată performanțe pe teren.

În grupe, membrii noștri au fost neînvinși, echipa obținând 2 victorii și 3 egaluri, iar în optimi au învins echipa IPA Petroșani, cu un scor de 6 la 2.

În sferturi, echipa a jucat contra celei de la IPA Bruno Belgia (4-1), iar în semifinale a întrecut IPA Brescia Italia, cu un scor de 1-0. Ultimul act al competiției a fost câștigat de IPA Rusia.

Și anul acesta, Cupa turneului va fi depusă la loc de cinste, la Muzeul Poliției Române.

Ionuţ Radu: “Nu ne aşteptam să ajungem in finala competiţiei, mai ales că s-a jucat după regulilie de futsal. Nivelul competiţiei a fost foarte ridicat. Dar am obţinut victorie după victorie şi am ajuns in finala competiţiei. Este foarte bine pentru prima noastră participare. Calificare in finală este cel mai bun loc ocupat de o echipa din Romaânia”, a declarat Ionuţ Radu pentru Infodâmboviţa.ro.

Lotul echipei nostare a fost următorul: Lurenţiu Oncescu, Gabriel Stan, Adrian Pantea, Mihai Ioniţă, Sebastian Trandafir, Eduard Bucur, Ştefan Rădoi, Lurenţiu Neagu, Viorel Dobromir, Gilbert Cucteanu, Ionuţ Radu şi Bogdan Matei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here