La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au desfășurat activități pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 21 de evenimente, dintre care 14 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 33 de infracțiuni, cele mai multe dintre acestea, 13, fiind contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 212 amenzi a căror valoare se ridică la 47.335 de lei.

Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 190 de lei și reținute 7 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

  • Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Titu au întocmit un dosar penal pe numele unui tânăr de 19 ani, din Lungulețu, pe care l-au depistat în timp ce conducea un autoturism, deși nu poseda un permis de conducere.

Un agent economic a fost sancționat contravențional de către polițiștii morenari, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite întrucât deținea ilegal în vederea comercializării 1.500 de kilograme de mere. Totodată, polițiștii au confiscat 150 de lei, contravaloarea fructelor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here