Ieri, 8 mai, polițiștii dâmbovițeni au intervenit la 34 de evenimente, cele mai multe sesizate prin 112. De asemenea, polițiștii au aplicat 349 de sancţiuni contravenţionale, au constatat 28 de infracțiuni, iar pentru neregulile descoperite în trafic, au reținut 20 de permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

La data de 8 mai a.c., 271 de poliţişti au acționat, la nivelul întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost constituite 109 patrule și utilizate 91 de autospeciale, dintre care 14 din dotarea poliției rutiere, 7 având montate aparate de supraveghere a traficului rutier și pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 34 de evenimente, dintre care 18 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 28 de infracțiuni. Dintre acestea, 9 au fost contra persoanei, 11 contra patrimoniului și 1 la regimul rutier.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 349 de amenzi, în valoare de 97.440 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 20 de permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here