În zilele de 8 și 9 iunie a.c., poliţiştii din Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, fiind organizate 14 acțiuni punctuale.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 81 de evenimente, dintre care 62 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 58 de infracţiuni, 25 dintre acestea fiind contra persoanei și 12 contra patrimoniului.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 492 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 139.265 de lei și au confiscat bunuri în cuantum de 1.077 de lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate în domeniul siguranţei rutiere, au fost constatate 14 infracțiuni, au fost reținute 25 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Exemple:

 • La data de 8 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și cei de la secțiile de poliție rurală din arondare au organizat o razie pentru depistarea și sancționarea faptelor ilicite.

  • La data de 9 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au acționat pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, a evenimentelor rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică.

   În cadrul activităților din teren, polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 4 permise de conducere și au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.945 lei.

   Din totalul amenzilor, 27 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 102 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002.

  Astfel, polițiștii au oprit în trafic pentru control 36 de autovehicule și au legitimat 42 de persoane.

  Totodată, au fost aplicate  13  sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.980.

  De asemenea, polițiștii au depistat un bărbat din Bilciurești, în timp ce transporta cantitatea de 1.8 m³ de material lemnos, pentru care nu deținea documente justificative de proveniență.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here