În prima zi a lunii iulie a.c., 283 de polițiști au fost angrenați în activitățile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Au fost constituite 110 patrule și utilizate 97 de autospeciale.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 42 de evenimente, cele mai multe, 36, fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 23 de infracțiuni. Dintre acestea, 14 au fost contra persoanei, 5 contra patrimoniului și 3 la regimul rutier.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 236 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 69.919 de lei și au confiscat bunuri în cuantum de 7.830 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 12 permise de conducere.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au oprit pe drumul județean 601 A, pe raza localității Brezoaele, un autoturism condus de un bărbat din localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita legală de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here