Chindia Târgoviște este foarte aproape să rămână fără antrenorul principal. Gsp.ro scrie că antrenorul Chindiei ar fi ajuns la un acord cu conducerea lui Dinamo București, care a rămas fără antrenor principal, Eugen Neagoe renuntand la banca tehnnica a ”cainilor” dupa problemele medicale din timpul partidei cu Universitatea Craiova. Viorel Moldovan a preluat Chindia in sezonul trecut al Ligii a 2-a, targovistenii promovand in Liga 1 dupa 21 de ani.

„N-am ce să spun, m-am întâlnit cu Viorel Moldovan chiar astăzi. Chiar dacă ar fi fost contactat, Viorel este sub contract cu Chindia. Oferta ar fi onorantă, ne bucură faptul că de antrenorul echipei noastre s-ar fi interesat cluburi mari. Dar de aici până la a fi vreo «bombă» e departe.

Am avut și avem o colaborare foarte bună. Am avut rezultate bune, suntem extrem de mulțumiți de munca lui, bănuiesc că și el e mulțumit de munca prestată și de tot ce a găsit aici.

Nu știu dacă poate fi în discuție vreo clauză de reziliere, eu chiar nu am nici cea mai mică informație că Viorel Moldovan și-ar fi exprimat dorința de a pleca de la Târgoviște. Noi nu stăm în calea nimănui. Colaborarea noastră a fost foarte bună. Pe de altă parte, ne bucură faptul că o echipă atât de mare cum e Dinamo s-ar fi interesat de un antrenor din clubul nostru”

Marcel Gherghu, președinte Chindia, pentru GSP.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here