Comisia de Apel din cadrul AJF Dâmboviţa s-a făcut încă o dată de râs. În urmă cu ceva vreme, Comisia Ruşinii a avut pe rol speţa dintre Viitorul Burduca şi Flacăra Valea Mare, în care echipa din Valea Mare a contestat dreptul de joc al lui Patvean Sami. La Comisia de Disciplină, a câştigat Viitorul Burduca, aşa cum era normal. La Apel, a câştigat echipa din Valea Mare, deşi oficialii de la Burduca au adus o adresă de la AJF Teleorman, ÎN CARE SE SPECIFICĂ CLAR CA JUCĂTORUL RESPECTIV NU MAI FACE PARTE DIN STRUCTURILE AJF TELEORMAN!!!

Burduca Câștigă la Comisia de Recurs a FRF. Valea Mare este obligată să plătească suma de 1050 lei

Oficialii de la Burduca nu au renunţat şi s-au adresat Comisiei de Recurs a FRF. Aşa cum era normal, Comisia de Recurs a dat câştig de cauza echipei din Burduca, care a păstrat decizia Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Dâmboviţa (rezultatul din teren: 3-2 pentru Burduca). Recursul anulează penalizarea de 6 puncte dictată de Comisia de Apel şi suspendarea jucătorului Patvean Sami, acesta având drept de joc pentru Viitorul. Mai mult, Valea Mare este obligată la plata sumei de 1050 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Decizia este executorie şi definitivă pe plan intern, putând fi atacată doar la TAS! După decizia din această seară a FRF, Burduca revine pe primul loc în clasamentul din Onoare Vest.

Comisă de Apel=Comisia Ruşinii de la AJF Dambovita

Daca Comisia de Disciplină din cadrul AJF Dâmboviţa a judecat corect, nu putem spune acelaşi lucru despre Comisia de Apel din cadrul AJF Dambovița. Comisia condusă de ”profesorul” Bratu s-a făcut încă o dată de râs, judecând după ureche, doar la comandă, sau în funcţie de interes. Care sunt cei 3 membri care au ”judecat speţa?
*Georgică Bratu-Presedinte, doctor docent în regulamente. ”Săgeata” lui Tudor, este unul din cei mai vechi oameni din AJF Dâmboviţa, unul din persoanele de mare încredere a lui nea Emil Tudor. Pe vremuri, era o vorbă: dacă vrei ceva, te duci la Bratu!

*Alexandru Istrate-Membru. Supranumit nea Bebe, Istrate ori nu se pricepe, ori judecă la comandă. Credem că a doua variantă este mai plauzibilă, nea Alexandru cunoscând destul de bine regulamentele, dar aplicându-le în funcţie de…alte criterii. Un sfat pentru nea Bebe: să îşi cumpere un trening nou, ca să nu spunem un costum, pentru că mai apare la TV. Nu de alta, dar se face de râs.

*Nelu Năsăudeanu-Secretar. Poate cel mai nevinovat dintre cei trei membri. Deşi nu are drept de vot, nea Neluță a fost şi el părtaş la decizia scandaloasă, cum inspirat a numit-o jurnalistul Costin Mihai, de la Columna TV.

Comisia de Apel este oricum incompletă, fiind formată dintr-un preşedinte şi un membru, secretarul neavând drept de vot! Mai e ceva de completat? ”Feclicităm” Comisia de Apel şi îi dorim succes! Şi încă ceva: nea Tudorică, să îi treci la prima pe cei trei! Merită din plin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here