Un șofer dambovițean are toate șansele sa intre in cartea recordurilor. Acesta a condus fără permis de conducere, a făcut accident, nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar apoi a figit de la locul accidentului.

”În seara zilei de 17 decembrie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea unui autoturism care circula pe drumul județean 711 D, pe raza localității Lungulețu.

Conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea, fără a opri la semnalul regulamentar efectuat de către polițiști.

Ulterior, autoturismul s-ar fi izbit de gardul unui monument istoric de pe raza localității, fiind avariat, iar conducătorul auto părăsind locul evenimentului rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul avea numărul de circulație provizoriu expirat și fals, acesta fiind atribuit unui alt autovehicul.

De asemenea, ieri, 18 decembrie a.c., polițiștii au identificat conducătorul autoturismului în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Boteni, stabilind și faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”- IPJ Dâmbovița.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here