Young Boys Târgovişte a avut un tur perfect în Superliga de Minifotbal Dâmboviţa. Echipa lui Daniel Bălaşa a înregistrat numai victorii în cele 10 etape, golaverajul fiind impresionant: 73-9! Târgoviştenii sunt urmaţi în clasament de Mustang Forte, cu 28 de puncte, şi Tivv All Star, cu 21 de puncte.

Young Boys a crescut frumos, fiind una dintre cele mai bune echipe din ţară la minifotbal. Formația finanţată de Daniel Bălaşa s-a clasat între cele mai bune 20 de echipe din ţară la ultimul Turneu naţional.

Târgoviştenii au început cu dreptul noul sezon, câştigând Supercupa. Formă bună din meciul de debut a fost continuată şi în campionat, Yong Boys acumulând numai victorii.

”Avem speranţa că în noul an ne vom atinge obiectivele propuse. Băieţii au dovedit că sunt învingători, şi că prin muncă şi ambiţie, îşi vor atinge obiectivele propuse în acest sezon. Am dovedit că singurul nostru adversar suntem noi. Dacă vom reuşi să rămânem concentraţi, o să ne atingem cu siguranţă obiectivele propuse”, a transmis Daniel Bălaşa.

Young Boys participă la ”Cupa Unirii”

Echipa lui Daniel Bălaşa participă, în luna ianuarie, la ”Cupa Unirii”, turneu organizat de Federaţia Romană de Minfotbal la Iaşi.

”Pe 17 ianuarie vom participa la ”Cupa Unirii”, un turneu organizat de Federaţia Română de Minfotbal. Vom aborda turneul cu toată seriozitatea şi sperăm să facem un turneu bun. Turneul va fi unul foarte puternic, unde participă cele mai bune formaţii din România. Am încredere în băieţi că vom ajunge acolo unde ne dorim. Probabil că în aceste zile o să mai vină un jucător de top, cu toate că avem un lot puternic numeric şi valoric. Young Boys Târgovişte vă urează un sincer şi călduros ”La mulţi ani!” – Daniel Bălașa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here