La data de 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 64 de ani, din Băleni, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Băleni, având dreptul de a conduce anulat.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recolatarea de probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice

Totodată, în cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat.

De asemenea, la data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 01:35, pe drumul național 72 A, în localitatea Priseaca, a fost surprins un tânăr de 19 ani, din Mănești, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here