Cu prilejul sărbătoririi a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița organizează o serie de activităţi dedicate celor care vor să cunoască îndeaproape activitatea instituţiei. Acțiunile programate în perioada următoare vizează și cadrele inspectoratului care vor participa la o serie de competiții sportive.
Programul manifestărilor este următorul:
In perioada 27-30.03.2019 – campionatul de fotbal-tenis;
Sâmbătă, 30.03.2019, ora 10.00, la sediul inspectoratului – Ziua Veteranilor Unității – „Jandarmeria îşi onorează camarazii de armă”, activitate dedicată cadrelor militare în rezervă;
Dumincă, 31.03.2019, intervalul 10.00-12.00, în parcul “Chindia” din municipiul Târgoviște – punct de informare “Jandarmeria pe înţelesul tuturor”. În cadrul acestui punct vor fi organizate ateliere de prezentare a ţinutei militare, a materialelor de intervenţie şi protecţie, a celor specifice jandarmilor montani, tehnica auto folosită de jandarmi în misiuni, exerciții demonstrative de autoapărare și cu câinii de serviciu etc.;
Miercuri, 03.04.2019, ora 11.00, în “Sala Roșie” a Centrului Internațional de Conferințe al Universității Valahia (Corpul K) – Ședința Omagială dedicată sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române. Cu acest prilej va avea loc festivitatea de înaintare în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad a unor cadre militare din inspectorat, precum și decernarea premiilor câștigătorilor la competițiile sportive.
În prezent se află în desfășurare campionatul de fotbal intern, pe terenul de fotbal al Complexului Turistic de Natație Târgovişte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here