În perioada 20-21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii publice.

Pe parcursul celor două zile, polițiștii au intervenit la 95 de evenimente, dintre care 70 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

De asemenea, au fost aplicate 673 de sancțiuni contravenționale și au fost constatate 48 de infracțiuni.

Din totalul infracțiunilor, 21 au fost contra persoanei, 20 contra patrimoniului și 4 la regimul rutier.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 33 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri județene din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Exemplu:

La data de 20 iulie a.c., în intervalul orar 14:00 – 20:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au desfăşurat o razie pe teritoriul de competenţă, pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.

Astfel, au fost controlate 86 de autovehicule și au fost verificate 68 de persoane.

În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 54.670 de lei, dintre care 25 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991 și 2 pentru nerespectarea Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

De asemenea, 123 de participanţi la traficul rutier au fost amendaţi pentru abaterile comise, fiind reținute 12 permise de conducere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here